fredag 26. april 2013

Verdens bokdag og Jørgen Moe

Mandag 22.april var det 200 år siden eventyrsamleren Jørgen Moe ble født. Her på videregående på Otta så er vi så helige å ha Truls Gjefsen som lærer, og han er det som har skrevet den store nye biografien om Jørgen Moe.  
Tirsdag 23. april var det så Verdens bokdag. Denne har vi feiret her på skolen i hvertfall de siste 11 årene. De som lånte en bok hos oss denne dagen fikk med seg en rose på kjøpet..

I dag hadde vi en liten sammenslåing av disse to begivnhetene og inviterte dermed til foredrag om Jørgen Moe her på biblioteket. Vi har tatt i bruk kunstrommet/naborommet som en liten forelesningssal nå. Veldig fint å ha et eget rom der slike ting kan foregå. Her er det glassvegger inn til biblioteket og ut til gangene på begge sider. Rommet er samtidlig veldig lydtett. Da kan livet på biblioteket gå sin gang samtidig som en kan ha et arrangement Truls Gjefsen kom og holdt foredraget om Jørgen Moe for oss, veldig interessant og lærerikt, vi lærte masse om Jørgen Moe og hans samtid, Stoffet går rett inn i pensum for både norsk og historie for 3. klasse studiespesialiserende og påbygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen med din kommentar!