mandag 22. september 2014

Den europeiske språkdagen 26. september






På initiativ fra Europarådet i Strasbourg har Den europeiske språkdagen vært markert 26. september hvert år helt siden 2001. Den feires for å fremme språkopplæring i hele Europa. I år vil vi også være med å feire denne dagen :)

Biblioteket har i høst kjøpt inn en del bøker på fremmedspråkene det undervises i på skolen i. I tillegg har vi vært så heldige å få noen tyske tegneserier fra Goethe-Institut i Oslo :) Alle disse kan selvfølgelig lånes. Vi har også lånt inn bøker fra Goethe-Institut og fra Det flerspråkelige bibliotek i Oslo. I bokpakkene fra Det flerspråkelige bibliotek er det også bøker på morsmål til elever på skolen. Alle disse bøkene lånes også ut :)

Finner du ikke bøker på morsmålet ditt? Si gjerne i fra, så kan jeg prøve å låne inn noen fra Det flerspråkelige bibliotek :) Du kan også søke etter bøker selv. Da bruker du websøket til Det flerspråkelige bibliotek. Har du nasjonalt lånekort kan du bestille bøker selv, og velge hvilket bibliotek du skal hente bøkene i. Hvis ikke er det bare å komme til biblioteket så hjelper jeg deg med å bestille bøkene du ønsker :)

 Språkene vi har lånt inn bøker på er: spansk, fransk, tysk, arabisk, somali, pashto, dari, tigrinja. I tillegg har vi mange engelske bøker selv som det bare er å låne :) 




Brosjyrer fra Det flerspråkelige bibliotek og Goethe-Institut er
det bare å ta med seg :)

Bare å ta med seg :)

Bøker på flere ulike språk. Disse kan lånes :)
Bøker på engelsk, tysk fransk
og spansk. Språkene det 
undervises i på skolen her :)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen med din kommentar!