tirsdag 25. februar 2014

God vinterferie :)

Elevene er allerede ute på vinterferie, men det er litt liv i gangene på skolen likevel. I et par rolige dager i en ferie passer det veldig godt å få ryddet litt og flytta rundt på ting. Derfor har jeg flytta litt rundt på tegneserier, DVD-er og engelske fagbøker :)






Tegneseriene er flyttet til baksiden av avishyllene:) Her finner du alle de norske og noen av de engelske, franske og tyske tegneseriene også:) Resten av de utenlandske tegneseriene finner du der de norske var tidligere, ved siden av fagfilmene og lydbøkene.

De engelske fagbøkene finner du nå i hylla under lydbøkene:)

Det har vært trangt om plassen i DVD-hyllene. Jeg har derfor flytta litt rundt på ting også her:) Dokuemntarfilmene og musikalfilmene er nå flytta over til fagfilmene og drama-filmene er flytta på toppen av hylla. Så nå er det god plass til å lete og finne filmene en ser etter:) Og er det noe du ikke finner, så er det jo bare å si i fra så hjelper jeg deg gjerne;)


Skulle du trenge noe lesetips nå i vinterferien? Jeg satte opp en liten vinterferieutstilling rett før ferien. Her er det mye snadder ;)  Fortsatt god ferie fra bibliotekaren (som tar ferie fra onsdag;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen med din kommentar!