torsdag 19. desember 2013

Bøker til romjula:)

Utgitt av Cappelen Damm
Tror skiføret på fjellet skal være bra og håper at det holder seg i romjula også:) Hva med å låne med deg Siri Halles bok Lær skøyting ogtrene på skøyteteknikken i romjula. Boka gir deg treningstips og treningsprogram for alle nivå:) Siri Halle er gründer og daglig leder av kurskonseptet "Learn2ski". Hun har også gitt ut boka Lær klassisk langrenn, som jeg også kommer til å bestille inn til biblioteket.

Utgitt av Vega forlag
Skulle det ikke være noe særlig skiføre i romjula, eller du ikke synes det er noe særlig å gå på ski så har vi mye annet å by på også:) Nylig fikk vi inn boka Norske idrettsdueller av sportskommentator Atle Nielsen. I boka skriver han om uforglemmelige og om særegne dueller som norske lag eller utøvere har ofret blod, svette og tårer for å vinne. Boka starter med Oscar Mathisens duell mot Bobby McLean på Frogner stadion 7. og 8. februar 1920, der de kjempet om store pengesummer og tittelen "Profesjonell vedensmester på skøyter". Og slutter med Petter Northug jr. sin duell mot Kongerike Sverige.

Utgitt av Pax
Tore Pryser har skrevet boka 1814 i Oppland - bønder, øvrighet og soldater om hvordan folk i Oppland fylke (den gang Christians amt) deltok i begivenhetene rundt Riksforsamlingen på Eidsvoll i 1814 og hvordan forholdene var i Oppland i åra før og etter 1814.

Utgitt av Aschehoug
Eller hva med å finne seg et pledd og en god kopp med gløgg og kose seg med Tove Janssons Trollvinter. Om da Mumietrollet våkner fra vinterdvalen og opplever vinteren for første gang, med alle de rare vesnene som hører vinteren til og snøen og kulden og mørket som han ikke er vant til. De andre i Mumiefamilien sover og Mumietrollet skjønner at han må klare seg selv uten Mumiemamma og hennes trygge verden.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen med din kommentar!