fredag 11. november 2011

Agatha Christie!



 Her på Otta er Dame Agatha Christie ekstra aktuell om dagen! 28.oktober var det premiere på Sel Teaterlags oppsetning av teaterstykket Musefellen! De var kjempeflinke! Musefellen har snart gått sammenhengende i 60 år på et teater i London, i 1952 hadde det premiere! Selv så jeg det der i 1988..
Det som er morsomt, er at det fremdeles er elever på videregående som låner bøker av Agatha Christie, både på norsk og engelsk. Her ser vi Agatha Christie ved skrivemaskinen. Hennes plot imponerer stadig!


And Then There Were None, heter den på engelsk, eller også Ten Little Indians.. Ti små soldater, ble tittelen nå, når TGP, ungdomsteatergruppa fra Nord-Gudbrandsdalen,The great Pretenders, satte opp dette skuespillet her på Otta, med premiere 11.11.11!


En skikkelig fantasirik og imponerende oppsetning var dette! Her ser vi alle skuespillerne, altså 10 i tallet slik tittelen sier, etter premiera i Otta kulturhus.
Kan til slutt anbefale denne engelske tegneserie-versjonen av Agatha Christie-boka: The Murder at the Vicarage (Mord i prestegården)! Den fins her på vårt bibliotek! :)

1 kommentar:

Velkommen med din kommentar!