onsdag 27. januar 2010

Pingviner i Sahara




Teaterstykket Pingviner i Sahara handler om de to dikterne Tor Jonsson og Alf Prøysen. Nesten jevngamle var de, og begge følte seg utenfor i de bygdemiljøa de vokste opp i . Jeg så stykket i går og vil anbefale det til alle som har mulighet. Det er noe med å se ekte vare, ekte kunstnere som framfører en tekst i salen der du sitter. De to skuespillerne Terje Strømdahl og Øystein Røger er begge to veldig flinke, en blir helt imponert når de setter i gang med lange monologer så utrolig godt framført! Scenografien er gjennomført med bl.a. en vakker stjernstrødd himmel. Også lyden og musikk danner en veldig fin helhet. Benytt høvet!
- Stykket egner seg godt både for elever og lærere, og på Vinstra kommer skoleelever inn for 50,- kr! Ny forestilling på vgs på Vinstra i kveld, onsdag 27. januar. All ære til mellomlederen på Vinstra som hadde fått til denne avtalen, det er noe å tenke på for senere forestillinger
Les mer her:

1 kommentar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn với website anthaison.vn chuyên sản phẩm máy đưa võng hay máy đưa võng tự động tốt cho bé là địa chỉ bán máy đưa võng giá rẻ tại TP.HCM và giúp bạn tìm máy đưa võng loại nào tốt hiện nay.

    SvarSlett

Velkommen med din kommentar!