onsdag 28. oktober 2009

VELKOMMEN TIL BLOGGEN!



Herved er bibliotekbloggen i gang! Den har vært påtenkt lenge, men TTT, ting tar tid! - Her på skolen hos har vi et annerledesår dette skoleåret. P.g.a. bygging av nytt kulturhus, og ombygging og oppussing av skolen, er hele skolen spredt for alle vinder, og biblioteket er plassert i et lite tilbygg på Otta kulturhus. Men i morgen er det OD-dagen, og i den forbindelse er det moro å vise bilde fra den fine utstillinga vi hadde på biblioteket i fjor, i forbindelse med OD-dagen 2008! Den ble laga av Iris Dalseg som var min medhjelper på biblioteket i flere år. Ønsker alle lykke til med innsatsen i morgen! Hørte at det bare er 6 elever som skal befinne seg på skolen i morgen, så her blir det solid innsats, det er veldig bra.

2 kommentarer:

  1. Så utruleg bra at denne bloggen er oppe og går. Som medlem av bibiloteksnemda er eg litt stolt, og eg trur det skal bli spennande å følge med framover. Lykke til!

    SvarSlett
  2. Hei Anna! I dag dukka plutselig det første blogginnlegget opp under "You might also like".. og da fant jeg jo også denne kommentaren fra deg igjen! Veldig hyggelig, så tusen takk skal du ha, noget forsinket! Og bloggen henger med fremdeles.. :)

    SvarSlett

Velkommen med din kommentar!