fredag 25. april 2014

Verdens bokdag 23. april - arrangement i regi av biblioteket :)

Denne uken har verdens bokdag blitt arrangert på biblioteket :) Feiringen av dagen ble innledet med en bibliotekquiz der en heldig vinner får gavekort til kulturhuset på Otta. Gavekortet kan brukes både på kino, teater og konserter. Vinneren ble Vemund og Olivia i 3PBY som leverte svar på quizen sammen:)

Biblioteknemda på skolen har plukket ut noen dikt som bibliotekaren med god hjelp av Heidi Grønn har hengt opp rundt omkring på skolen:) Diktene som er hengt opp er Langrenn av Arnljot Eggen, Rett frå skaparen, nesten av Arne Hjeltnes, Frå trangt bygdeliv til truselause dagar på Torshov av Jon Hjørnevik og Klagar du av  Tor Jonsson.

Feiringen av bokdagen ble avsluttet i dag, fredag, sammen med 2ST og med noen elever fra 3PBY og 3 IDRB. Maia Marie og Anne Lene fra 3 PBY holdt foredrag om fordypningsoppgavene de har jobbet med dette skoleåret.

Maia Marie har tatt for seg bøker om TV-serien Blanke ark, om Zlatan Ibrahimovic og om Dagfinn Enerly når hun har jobbet med temaet motivasjon. 

Anne Lene har jobbet med temaet voldtekt og overgrep og har brukt selvbiografier skrevet av Sigrid Beate Edvardsen og av Grete Kvalheim når hun har jobbet fordypningsoppgaven.


Blerina, Dafina, Mari, Ingrid og Anna viste frem filmen de har laget i skjønnlitterært program med forfatterprosjekt om Alf Prøysen. 

I tillegg til faktainformasjon om Alf Prøysen så har jentene også analysert Den første løvetann, novellen Marken og sangen Du skal få en dag i mårra. 


Veldig gode foredrag og en fin og morsom film om Alf Prøysen :)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen med din kommentar!