mandag 2. mai 2011

Bryllupsfest!

Fredag 29. april var det bryllup i England, og dette tok vi del i her på vgs på Otta! På biblioteket var det mulighet til å bivåne det hele på storskjerm..  Litt forfriskninger var det også, her er det Joakim og Simen fra 3PBY som skåler for brudeparet! (Legg ellers merke til skjermen i bakgrunnen, lurer på om det ikke var Charles og Camilla som kom akkurat da! :)

Her er to som visste å nytte høvet til å ha det litt morosamt! Mellomleder Ingrid Vorkinn og kontormedarbeider Kristin Hjørnevik kledde sine tiaraer utrolig godt!

Lærer i matte og  medlem i biblioteknemnda, Bjørn Vadet, reiste likegodt til England på denne dagen, det kan kalles et royalistisk sinnelag! ;) (Var vel kanskje en fotballkamp med i bildet også..) Han rakk akkurat å heve et glass for brudeparet før han og Jonas i 2SA tok toget til Gardermoen.

Moro med bryllup! (Det kom enda flere etter at bildet ble tatt, men da glemte jeg å ta bilde! ;)

Disse fine russejentene markert dagen ved å ikle seg sine peneste pysjbukser! Veldig søte og fine!

Ballonger hadde i vi også.


Til slutt: Det aller fineste med denne vielsen, syns jeg, var den nydelige sangen som brudeparet fikk i gave av Westminster Abbey, nykomponert for anledningen, This is the day, av den britiske komponistern John Rutter.
Denne sangen gav meg tårer i øynene og frysninger på ryggen...

1 kommentar:

Velkommen med din kommentar!